Hei! Osaisitteko sanoa, mistä saisi ostaa halvan lepakkotuolin?

Hei! Osaisitteko sanoa, mistä saisi ostaa halvan lepakkotuolin?

Hei! Osaisitteko sanoa, mistä saisi ostaa halvan lepakkotuolin? Ei tarvitsisi olla mikään marimekon, vaan ihan perusmusta(tai mikä vain) kävisi. Muutama vuosi sitten näin Anttilassa ihan kohtuuhintaisen, enkä ostanut, kun en mukamas jaksanut kanniskella sitä kaupungilla ja nyt harmittaa, kun sen jälkeen silloin harvoin kun olen niitä nähnyt, niin ovat olleet ihan tolkuttoman hintaisia... Asun Turussa ja täällä näkee lähinnä noita kalliita Marimekon versioita, mutta olisiko vaikka jotain nettikauppaa, josta löytyisi? Huutonetistä olen seuraillut, mutta sielläkin hinnat nousee aika korkeiksi...

Vastaus

Etsinnöistä huolimatta iGS-toimitus ei ole onnistunut löytämään edullista lepakkotuolia.

Suomessa lepakkotuoleja valmistaa Varax Oy https://www.varax.fi/fi/consumer/furniture/lepakko . Varaxin tuotteet lienevät kuitenkin juuri niitä mainitsemiasi hinnakkaampia. Varaxin jälleenmyyjät Turun seudulla löydät täältä https://www.varax.fi/fi/consumer/retailers .

Myös eräs verkkokauppa myy lepakkotuoleja, mutta nekään eivät kenties ole kaikkein edullisimmasta päästä http://images.google.fi/imgres?imgurl=http://www.lohenette.fi/lafuma/ima... .

Ilmeisesti joissakin liikkeissä myynnissä olleet edulliset lepakkotuolit ovat olleet ulkomailta tilattuja yksittäisiä eriä, joita varmasti on tulevaisuudessakin satunnaisesti tarjolla.

Kommentit (0)

Vastauksesi