Hei, onko Sakari Sillanpään maalaus ja onko hän tehnyt paimenpoika maalauksia useampiakin.

Hei, onko Sakari Sillanpään maalaus ja onko hän tehnyt paimenpoika maalauksia useampiakin.

Signeerauksen mukaan tehty vuonna 1955. Tästä maalarista ei hirveästi löydy tietoa. Joitakin maalauksia on ollut myynnissä huutokauppa.net sivustolla. Olisi mukava tietää arvio tämän teoksen hinnasta. Myymässä en ole.

Kuvat: 
Vastaus

Omistamasi maalaus näyttäisi olevan hyvin samaa tyyliä kuin verkosta löytyvät kuvat Sillanpään maalauksista. Myös signeeraus muistuttaa taiteilijan käyttämää. Todellisen aitouden ja arvon voit selvittää ammattitaitoisessa taideliikkeessä. Sillanpään töistä on pyydetty netin kauppapaikoilla 60-400 euron hintoja. Hän on saattanut maalata samasta aiheesta useita variaatioita. Kyntäjä-maalauksesta ilmeisesti on ainakin kaksi versiota. Sillanpään Paimepoika-taulua 1970-luvulta on kaupattu myös huuto.netissä. Se näytti hieman erilaiselta kuin sinun taulusi.

Taiteilija Sakari Sillanpäästä ei tosiaankaan löydy juurikaan tietoa verkosta eikä kirjallisuudesta. Sillanpään taidenäyttely on ollut esillä Ypäjän kirjastossa helmikuussa 2015. Mikäli hän on seutukunnan taiteilijoita, voisi Ypäjän kirjastosta mahdollisesti saada lisätietoja hänen taiteestaan ja tuotannostaan, vaikkapa sähköpostitse tiedustelemalla. Ypäjän kirjaston yhteystiedot lähdelinkissä.

Kommentit (0)

Vastauksesi