Hei! Mistä johtuu että kun laitan geishakuulat sisälleni, minulle tulee todella huono olo?

Hei! Mistä johtuu että kun laitan geishakuulat sisälleni, minulle tulee todella huono olo?

Oksettaa ja päätä särkee. Kuulien materiaali on silikoni ja läpimitta 36 mm ja kuulat ovat toisissaan kiinni . Olen 32-v. nainen, en ole ikinä synnyttänyt ja minulla on hormonikierukka. Odotin innolla kuulien testaamista ja nyt on kahdesti tullut saman tien huono olo kun olen asettanut kuulat painoilleen.

2 vastausta

Geishakuulien käyttäminen pitäisi olla tutkimiemme lähteiden mukaan turvallista ja aiheuttavat vain harvoin terveydellisiä ongelmia. Geishakuulat tulisi aina puhdistaa ja pestä hyvin käytön jälkeen ja ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tällä estetään mahdolliset infektiot.

Geishakuulien aiheuttamasta pahoinvoinnista tai päänsärystä löytyi vain vähän tietoa. On mahdollista, että kuulat aiheuttavat kehossasi lihasten jännitystiloja, jotka ovat yhteydessä pääkipuun ja pahaan oloon.

Kannattaa kuitenkin vielä harjoitella kuulien käyttöä ja kokeilla mahdollisesti muita lantiopohjan lihasten jumppavälineitä. Kannattaa tutustua Terve.fin aihetta käsittelevään artikkeliin:
http://www.terve.fi/seksi/apuvalineita-lantionpohjalihasten-jumppaan

Kommentit (0)
03.10.201714:20
9233
36

Kirjaston väellä ei ole tapana vastata lääketieteellisiin kysymyksiin, vaan kehottaa menemään lääkäriin. Koska itse en ole kirjaston täti, voin kertoa omasta kokemuksestani että jos emättimen täyttäminen jollakin aiheuttaa noin selviä oireita, niin kohdussa tai sen ulkopuolella on jokin ongelma, joka pitää ehdottomasti selvittää. Se ei välttämättä liity kierukkaan millään tavalla, vaan johonkin ihan muuhun.

Poissuljettavia asioita on niin paljon ettei niitä kannata tässä luetella, mutta lääkärille kannattaa kertoa kaikista muistakin oireista, vaikkei itse osaisi niitä yhdistää tähän asiaan. Vaikkapa jotkut iskiasoireet tai tietynlainen hartiakipu voivat yllättäen olla kytköksissä tähän, noin vaan esimerkkinä. Siis ihan kaikki oireet kannattaa kertoa.

Kommentit (0)

Vastauksesi