Hei! Mikä voisi olla syynä siihen, että kun liitän tietokoneen HDMI -johdolla televisioon,

Hei! Mikä voisi olla syynä siihen, että kun liitän tietokoneen HDMI -johdolla televisioon,

nettiyhteys katkeaa? Näin ei käy aina, mutta joskus. Heti, kun johdon irrottaa, nettiyhteys palautuu. Etsin apua netistä ja jostain luin, että antennijohto saattaisi vaikuttaa, mutta otin antennijohdon irti ja vielä dvd- soittimenkin, mutta se ei auttanut. Ostin jo uuden hdmi -kaapelinkin, mutta sama ongelma. Missä vika voisi olla?

2 vastausta

Tässä YouTube-ohje HDMI-liitännän muodostamiseen ja asetuksiin. Tarkista, että kaikki asetukset ovat oikein.

Ongelma saattaa olla ohjelman ajureissa. Ajurien uudelleen asentaminen laitteenhallinnan kautta saattaisi auttaa, jos yhteys katkeilee.

Vika voi olla myös tietokoneen HDMI-portissa.

Tarkista myös, että kaapelit ovat oikeissa kohdissa.

Kommentit (0)
28.06.201621:36
68241
17

Koitetaan nyt jotain tähän vastata, kun kirjaston väki on siirtänyt tyhjänä vastattuihin...

Googlailun perusteella näyttää olevan varsin yleinen vika. Joillakin on auttanut uusi HDMI-kaapeli, joillakin sen liittimen (tietokoneen päässä tai molemmissa) vuoraaminen alumiinifoliolla ja joillakin WLAN (WIFI)-tukiaseman lähetyskanavan vaihtaminen 1:seksi tai 11. Tuohon jälkimmäiseen tarvitset tukiasemasi ohjeet, kanavan vaihto tapahtuu asetuksista.

Jos mahdollista, voisit myös kokeilla yhdistää tietokoneesi WLAN-tukiasemaan kaapelilla, se ei häiriinny niin helposti kuin langaton yhteys.

Kommentit (1)
moi köpi! eipä ollut kirjaston hölmöilyä vaan mun - olin vastaamassa erääseen toise... moi köpi! eipä ollut kirjaston hölmöilyä vaan mun - olin vastaamassa erääseen toiseen kymysykseen ja vahingossa avasin tän. yllätyksekseni tyhjentämäni vastauskenttä ei poistunutkaan millään hoksaamallani konstilla.
29.6.2016 10:13 Mika Suominen 18972

Vastauksesi