Hei, Kysyin taloyhtiön säilytystiloista, kenelle ne kuuluvat

Hei, Kysyin taloyhtiön säilytystiloista, kenelle ne kuuluvat

Eräs mies omistaa talossamme yksiön, jonka on vuokrannut pojalleen. Mies itse asuu muualla. Hän tuo kuitenkin tavaroitaan talon yhteisiin varastoihin ja haluaisi vuokrata yleisistä tiloista varastoa itselleen. Hän on isännöitsijältä vuokrannut hallituksen tietämättä pihalta viimeisen kylmän autopaikan peräkärrylleen 3 euroa/kk. Olen yrittänyt saada kärryä pois pihalta (olen hallituksessa), mutta isännöitsijä ei ole toiminut. Mikä on mielipiteenne asiasta? Minä näen punaista joka kerta, kun menen pihalle ja näen ahtaalla pihallamme talvilepoon asetetun peräkärryn.

2 vastausta

Hei

Kysy.fi-vastaajilla ei ole pätevyyttä ottaa kantaa asunto-osakeyhtiöiden parkkiruutujen vuokraukseen tai varastotilojen käyttöoikeuksiin.

Jos asiat eivät ole puhumalla sovittavissa tai talonyhtiön hallituksen päätöksillä ratkaistavissa, Helsingin kaupunkirjastossa on tarjolla Helsingin asianajajayhdistyksen tarjoamaa ilmaista asianajajapäivystystä

Kommentit (0)
01.11.201822:20
7862
26

Hallitus voi irtisanoa isännöitsijän tai yhtiön kanssa tehdyn sopimuksen kun asiat eivät luonnistu.  Päätös asiasta tiedotetaan todistettavasti saajalle.

Kommentit (0)

Vastauksesi