Hei, ja kiitos ihanasta palstastanne!

Hei, ja kiitos ihanasta palstastanne!

Hei, ja kiitos ihanasta palstastanne! Tänne kun kerran eksyin, niin nyt täällä on käytävä päivittäin "sivistämässä" itseään!

Kysymykseen: Lähes kaikkien elokuvien dvd-tallenteissa on nykyään ekstrana mukana poistettuja kohtauksia. Hyvinkin monissa elokuvissa poistetut kohtaukset tuovat elokuvaan aivan erilaisen aspektin, ja olenpa monasti äkännyt poistettujen kohtausten ansiosta elokuvasta jonkun sellaisen juonenkäänteen, joka ilman p.o. kohtauksia olisi jäänyt tajuamatta! Olen jäänyt miettimään, että olisiko nykytekniikalla mahdollista katsoa dvd-elokuva heti kättelyssä poistettujen kohtausten kera, ikään kuin "kokonaisena"? Toisaalta, ehkä elokuvantekijät eivät halua sellaista toimintoa dvd-versioihin: siinähän katselijat saattaisivat huomata, miten paljon parempi elokuva olisi toisella tavalla leikattuna...

Vastaus
04.06.200910:08
843
43

Nykytekniikalla on mahdollista "ripata" elokuva sekä poistetut kohtaukset dvd:ltä ja ympätä sen jälkeen kohtaukset elokuvaan. Toimenpiteeseen tarvitset tietokoneen, dvd:n rippaus- sekä videoedit ohjelmat.
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=dvd+rip&btnG=Google-haku&meta=&aq=f&oq=
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=video+edit&btnG=Hae&meta=

Kommentit (0)

Vastauksesi