Hei!

Hei!

Hei! Väitetään, että vain joka kolmas mies on käynyt huorissa, mutta kuitenkin Suomessa on tuhansia prostituoituja, yksittäinen ilmoitus saa heti satoja vastauksia ja lisäksi miesten huorissakäynti ulkomailla on hyvin yleistä, joten tuo luku ei voine mitenkään pitää paikkaansa. Mikäköhän on todellinen osa miehistä, jotka ovat käyneet huorissa?

Vastaus

Hei! Kysyt asiaa, jota kukaan ei tiedä.

Maksullisen seksin tarjonnasta ei voi päätellä, kuinka paljon sen käyttäjiä on. Kulutus saattaa keskittyä samaan tapaan kuin vaikkapa alkoholin kohdalla. Kymmenesosa väestöstä juo puolet kaikesta alkoholista Suomessa. Toisella tavalla tilastoiden viidesosa eli 20 % suomalaisista juo 80 % alkoholista.

On hyvä muistaa myös se, että kun kauppias aktivoituu - rupeaa mainostamaan erikoistarjousta tai tässä tapauksessa ottaa huomattavan innokkaasti yhteyttä ostajiin - on todennäköistä, että tuote ei mene kaupaksi. Alalla lienee ylitarjontaa: liian paljon toiveikkaita yrittäjiä menekkiin nähden.

Mutta kuten sanottu, kukaan ei tiedä. Seksuaalisuus on vielä nykymaailmassakin yksityisasia, johon tilastoijien on vaikea päästä käsiksi. Kyselyissä voi muuntaa totuutta niin paljon kuin lystää, eivätkä sen paremmin maksullisen seksin absolutistit kuin suurkuluttajatkaan välttämättä vastaa kyselyihin. Ihmiset elävät elämäänsä kertomatta asioistaan ulkopuolisille.

Arkistostamme löytyy kolmisen kuukautta vanha maksullista seksiä koskeva vastaus, jossa mainitaan myös lukuja: http://igs.kirjastot.fi/fi-FI/iGS/kysymykset/kysymys.aspx?ID=f72d002f-de...
Vertailukohta eli alkoholinkulutuksen keskittyminen: http://www.city.fi/artikkeli/Kuningas+alkoholi/142/

Kommentit (0)

Vastauksesi