Hankin 1980-luvun alussa Ruuvari-merkkisen hyllyn kirjoja varten.

Hankin 1980-luvun alussa Ruuvari-merkkisen hyllyn kirjoja varten.

Hankin 1980-luvun alussa Ruuvari-merkkisen hyllyn kirjoja varten. Nyt tarvitsisin tietoa siitä, onko tätä Ruuvari-hyllykköä vielä myynnissä uutena Turun seudulla. Google-haulla en löytänyt varmaa vastausta. Toivoisin mahdollisimman pikaista vastausta, vaikka ymmärrän kyllä kiireenne. Kiitos.

Vastaus

Anteeksi, että vastaus on kaikkea muuta kuin pikainen eikä edes vuorenvarma. Vastaaja kierteli viime talvena huonekalukaupoissa täällä pääkaupunkiseudulla, eivätkä nuoret myyjät olleet edes kuulleet Ruuvarista. Tästä on pakko päätellä, että Ruuvaria ei enää ole uutena markkinoilla. Seudulla on runsaasti kirpputoreja ja vastaavia paikkoja, ja niiltä on sittemmin löytynyt yksi vähän kärsinyt hyllykkö. Ruuvarien omistajat eivät taida luopua omistaan.

Verkkokeskustelut tuntuvat vahvistavan Ruuvarin häviämisen.
Scifi-sarjoilleen hyllyjä tarvitsevien 10 vuotta vanhassa keskustelussa sanotaan, että Ruuvarin "taisi jokin isompi ostaa pois kuleksimasta": http://babeknabel.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemi.... Lisäksi kerrotaan, ettei Ruuvaria enää saanut mistään.
Akvaarioväen keskustelussa Ruuvaria nimitetään Lundian edesmenneeksi kilpailijaksi: http://www.aqua-web.fi/forum/viewtopic.php?f=7&t=1944
Näihin toteamuksiin kysyjä on tainnut itsekin törmätä verkossa.

Kommentit (0)

Vastauksesi