Facebookista ja älypuhelimista

Facebookista ja älypuhelimista

Jos en ole Facebookissa, voinko kuitenkin lukea muiden sivuja? Ei yksityisten henkilöiden vaan yritysten, esim Yle, kirjastot, kunnat, kaupat pankit vakuutusyhtiöt. jne. Ja toinen juttu, kun minulla ei ole älypuhelinta, miten hoitaisin ne Nordean tunnuslukuasiat? Tai miten asiat joihin ehdotetaan hankkimaan "sovellus"? Entäpä kun on älypuhelin ja laataan sinne sovelluksen, saanko sen sitten poiskin sieltä?

Vastaus

Julkiset Facebook-sivut näkyvät periaatteessa, vaikka et olisi kirjautunut sisälle Facebookiin. Hetken kuluttua ruutu kuitenkin peittyy viestillä "Näet lisää sivulta ... kirjautumalla Facebookiin". Voit valita kohdan Ei nyt ja pääset selaamaan sivua. Kirjautumatta et kuitenkaan voi kommentoida tai tykätä sivun päivityksistä.

Nordea antaa erillisen  tunnuslukulaitteen käyttöön niille asiakkaille, jotka eivät voi ottaa käyttöönsä tunnuslukusovellusta mobiililaitteella.

Et täsmennä, mitä muita "sovellusta" vaativia palveluita tarkoitat. Yleensä vaihtoehtona on tavallinen verkkopalvelu internetin kautta, jos käytössä ei ole mobiililaitetta.

Älypuhelimeen ladatut sovellukset pystyy poistamaan helposti muutamassa sekunnissa. Poikkeuksena puhelimen valmistajan omat sovellukset.

Kommentit (0)

Vastauksesi