Facebook-tuttavuus

Facebook-tuttavuus

Olen saanut viimeaikoina monta ystäväpyyntöä fb:ssä. Viimeksi henkilöltä Calvin Chandler,on jenkkijoukoissa Syyriassa??? Miten pitäisi suhtautua? Kiitos jos ehditte vastata!

Vastaus

Voit päättää itse, kenet tahdot ottaa Facebook-kaveriksesi. Kaveripyynnön voit ohittaa valitsemalla Ohita pyyntö. Vanhoja kaveripyyntöjä saat poistettuja Etsi kavereita kohdasta valitsemalla Poista pyyntö.

Muista myös, että jos sallit kaikkien seurata sinua, ihmisistä, joiden kaveripyynnöt olet ohittanut, poistanut tai piilottanut, tulee automaattisesti päivitystesi seuraajia. Jos et halua henkilön seuraavan sinua, voit estää hänet tilisi asetukista kohdasta Estäminen.

Tiliäsi koskevista yksityisyysasetuksista saat määriteltyä, ketkä voivat lähettää sinulle kaveripyyntöjä.

Mene asetuksiin. Valitse kohta Yksityisyys. Muokkaa kohtaa Kuka voi ottaa minuun yhteyttä? Oletuksena on Kaikki, mutta voit rajoittaa kaveripyyntöjä valitsemalla asetukseksi Kaverien kaverit, jos saat mielestäsi liikaa pyyntöjä tuntemattomilta henkilöiltä.

Lisäksi kannattaa huomata, että Yksityisyys-kohdasta löytyy myös asetus profiilisi löytymiseen hakukoneista. Kohdassa Kuka voi nähdä minut hauissa? voi valita viimeiseen kysymykseen vastauksen ei poistamalla täpän kohdasta Salli Facebookin ulkopuolisten hakukoneiden linkittää profiiliisi. Jos asetus poistetaan käytöstä, kaverisi eivät välttämättä löydä profiiliasi Facebookin ulkoisella hakukoneella.

 

 

Kommentit (0)

Vastauksesi