Facebook ahdistaa

Facebook ahdistaa

Mitä minun tulisi tehdä...? Tunnen välillä valtavaa ahdistusta Facebookissa olosta. Minulla ei ole itse lisäämiäni kuvia siellä juuri lainkaan, minusta on kuvia joihin kaverit ovat minut merkanneet. Minua ahdistaa välillä kun mietin että nyt se ja se näkee tuon kuvan... mitä tulisi tehdä.

2 vastausta

Alustavasti voit käydä poistamassa ne merkinnät kavereidesi kuvista, jolloin kuvan postanneen kaverisi valitsema yleisö näkee kyllä kuvan, mutta ei pääse linkin kautta profiiliisi. Se onnistuu avaamalla kuva kerrallaan, viemällä kursori nimesi päälle (siinä listassa jossa kuvaan tägättyjen henkilöiden nimet ovat) ja klikkaamalla avautuvasta ikkunasta "poista merkintä". Mikäli kuvia on paljon, merkintöjen poistaminen käy näppärästi Facebookin oman ohjesivuston mukaisella ohjeella: https://fi-fi.facebook.com/help/140906109319589

Voit pyytää kavereiltasi, että poistaisivat kuvat joissa olet. Heiltä olisi hyvää ja asianmukaista käytöstä noudattaa pyyntöä.

Tosiasia on, että sosiaalisen median sovellutukset aiheuttavat paljon päänvaivaa monille. Tilanteessasi esimerkiksi parin viikon tauko Facebookin käytöstä voisi toimia, mutta mikäli ahdistuksesi huolettaa sinua, voi olla tuloksekasta jutella asiasta terveydenhoitajan kanssa.

Kommentit (0)
20.12.201617:34
6220
94

Älkää "menkö" feisbuukkiin. En minä eikä mun lapset. Ei tule ongelmia. Sitä ei tavallinen kansalainen tarvitse. Kaikki mitä olen kuullut vasikka-aapisesta, on negatiivista. Ja nyt eräälle ahdistavaa. Lopeta koko hölmöily. Facebookía ei tarvita, se on vain yksi rahanhankintapisnis amerikkalaiselle jättiyritykselle.   

Kommentit (1)
Tuo ei nyt taida olla ratkaisu siihen, että kysyjää ahdistavat hänen kaveriensa Facebo... Tuo ei nyt taida olla ratkaisu siihen, että kysyjää ahdistavat hänen kaveriensa Facebookiin laittamat kuvat, joihin hänet on merkitty.
21.12.2016 07:44 Nanna Heikkilä 1262

Vastauksesi