Facebook?

Facebook?

onko facebookissa mitään toimintoa jolla saa pilotettua tietyiltä henkilöiltä ( jotka ovat kaevreissani=) näkymän siitä koska olen / olen ollut online tilassa? eli että heille ei näkyisi " Annikki oli aktiivinen 2 minuuttia sitten"

Vastaus

Facebookissa ei ole mitään varsinaista toimintoa tähän, mutta yksi niksi on poistaa kaikki vanhat kirjautumistiedot turvallisuus-asetuksista. Tähän on PC:lle tarkoitetut ohjeet Facebookin tukisivuilla:

https://www.facebook.com/help/www/211990645501187?helpref=platform_switcher&ref=platform_switcher

Tämän jälkeen täytyy vielä poistaa Facebook-keskustelu käytöstä näytön oikeasta laidasta. Tämä kylläkin piilottaa oman online-tilan kaikilta eikä pelkästään tietyiltä kavereilta. Nämä ohjeet siis pätevät vain PC:lle. Tässä on vielä sama ohje videolla. Tosin videon kommentissa sanotaan, että ohje ei välttämättä toimi enää (Facebook uusii jatkuvasti asetuksia yms.):

https://www.youtube.com/watch?v=Kf06StXvg0w

Tässä taas ohje, miten samaa voi yrittää Messenger-sovelluksessa:

https://www.youtube.com/watch?v=zvPTV2i2U_s

Näiden ohjeiden pätevyyttä ei ole testattu ja tilanne saattaa milloin tahansa muuttua. Kannattaa ehkä varmistaa joltain kaverilta, toimivatko nämä niksit ennen kuin tuudittautuu valheelliseen näkymättömyyden tunteeseen.

Kommentit (0)

Vastauksesi