Etsin peliä jota olen joskus pelannut.

Etsin peliä jota olen joskus pelannut.

Etsin peliä jota olen joskus pelannut. Siinä on noin 9 noppaa muovisessa asetissa jota heilutetaan, nopissa on kirjaimet ja niistä satunnaisista kirjaimista jotka asettuu sitten (pöytää vasten) keksitään mahdollisimman pitkiä sanoja. Asetti ei ollut pyöreä eikä neliskanttinen, enemmän tylppätähti ehkä? Muoviasetti oli valkoinen ja nopat oli värillisiä.
Kiitos jo etukäteen.

3 vastausta

Olisikohan kyseessä boggle? Boggle on nopeutta vaativa sanapeli, jota pelataan kynän, paperin, tiimalasin, boggle-laatikon ja kirjainnoppien avulla. Boggle-erä aloitetaan laittamalla kirjainnopat laatikkoon ja ravistamalla sitä. Laatikko on suunniteltu niin, että ravistuksen loputtua kirjainnopat tipahtavat niille varattuihin kuuteentoista koloseen muodostaen 4x4 neliön. Ravistuksen jälkeen laatikon kansi poistetaan ja tiimalasi käännetään ympäri. Jokaisen nopan yläpuolinen sivu on merkitsevä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Boggle

Kommentit (0)
26.12.201521:49
20
20

Peli on MB peli nimeltä Sanaleikki. Ohjeet julmasti varastettuna osoitteesta: http://tuttelis.blogspot.fi/2015_01_01_archive.html

 

Ideana on keksiä ensimmäisenä esillä olevista kirjaimista kymmenen vähintään 4-kirjaimista sanaa. Sanojen pitää olla perusmuodossa, erisnimiä ja murresanoja ei hyväksytä. Se, joka ensimmäisenä keksii kymmenen sanaa, huutaa hep! ja aika loppuu siihen, Jokainen pelaaja lukee omat sanansa vuorotellen, jos toisella pelaajalla on sama sana, se yliviivataan ja siitä ei saa pisteitä. Pelissä jaetaan pisteitä sanan pituuden mukaan, 4-kirjainta on 1 piste, 5-kirjainta 2 pistettä jne. Ja se, joka kerää ensimmäisenä 50 pistettä, voittaa.

Kommentit (0)
05.01.202110:25
0
0

Tällaiset tiedot tulisi julkaista sosiaalisissa verkostoissa, mielestäni tämä on enemmän palautetta. Mutta sinun on aina oltava optimistinen. Harrastukseni lisäävät optimismiani. Rakastan esporttia. Turnausten katselu on häiriötekijä. Täällä, EgamersWorld ( https://egamersworld.com/tips ), näet turnauksen aikataulun. Jos pidät myös esportista, muista pitää tämä sivusto.

Kommentit (0)

Vastauksesi