Etiketti kommentointiin / vastauksiin.

Etiketti kommentointiin / vastauksiin.

Voisitteko laittaa esille ohjeen, jonka mukaan voisi määritellä pitääkö kommentoida vai tehdä uusi vastaus.

Onko erona se, että kommentoinnilla ei tuoda lisätietoa vaan ehkä kyseenalaistetaan edellinen vastaus? Kommentteihin pienet korjaukset, mutta isommat uuteen vastaukseen?

Muutaman hetken uutta palvelua katselleena haluan todeta, että graafisesti tämä on aika huono, vanhat kommentit ovat jääneet pois (niissä oli paljon tietoa) ja muutenkin sivusto tuntuu kankealta - kymymyksiä, tai oikeammin kysymysten otsikoita, mahtuu sivulle vain 10(?). Parempi oli kun kaikki kysymykset oli valmiiksi auki, nyt tulee biljardi-tiljardi-piljoona välisivua selaimeen kun kaikki avaa.

Toivottavasti tästä alkukankeudesta päästään taas toimivaan palveluun.

3 vastausta

Kiitos palautteestasi. Otamme esittämäsi asiat huomioon palvelua kehitettäessä. Itse asiassa useissa muissakin palautteissa on otettu esille aivan samoja asioita.

Vastaukset ovat vastauksia itse kysymyksiin. Ne voidaan kirjoittaa aivan omiksi toisistaan riippumattomiksi kokonaisuuksikseen tai niissä voidaan antaa lisätietoja, mitä muista vastauksista kirjoittajan mielestä puuttuu.

Kommentit puolestaan ovat kommentteja johonkin tiettyyn vastaukseen tyyliin "Hyvä vastaus" tai "Kaipaisin lisätietoja tähän vastaukseen" tms. Kommenteissa ei siis välttämättä tarvitse tuoda mitään uutta lisätietoa kysymykseen tai vastaukseen.

Jossain tilanteissa kommentin ja vastauksen ero on varmasti häilyvä, jolloin kirjoittajan täytyy ratkaista, kommentoiko vai vastaako hän.

Kommentit (0)
20.10.201316:10
14156
106

Minua on ruvnnut suututtamaan ilmoituksenne, että ruuhkan vuoksi on kysymyslomake suljettu, varsinkin mikäli mielessä pyörii polttav a kysymys, kuten juuri nyt. Voi olla, että en enää muista kun taas voi kysyä, että mikä se asia olikaan. Näin on sattunut useaan kertaan.

Yritin nyt hakea erään runon alkusanoilla, jotka annoin teille kysyesäni mistä se on peräisin. Sain teiltä vastauksen, mutta enpä löydäkään enää ko. runon lähdettä.eikäö tämä kysymykseni ja sen vastaus olisi pitänyt tallentua teille?

Kommentit (1)
Muuaallakin elämässä voi tulla vastaan tapauksia että ei voi heti tehdä jotakin mikä... Muuaallakin elämässä voi tulla vastaan tapauksia että ei voi heti tehdä jotakin mikä pitäisi muistaa myöhemmin. Silloin voi käyttää muistilappuja, (äly)kännykän muistiota jne. Jos lähetit runokysymyksesi tuolla Kaija T-nimelllä, niin voit etsiä sitä oikean yläkulman Omat Tiedot-sivulta, sieltä näkyy kaikki (rekisteröityneenä) lähettämäsi kysymykset. Onhan tässä palvelussa puutteensa, mutta eikö tämä kuitenkin ole hintansa arvoinen? :)
21.10.2013 08:25 Köpi K 66750
21.10.201311:08
14156
38

Valitettavasti lähetin runokysymykseni (kuten varmasti sata muutakin kysymystä) iGS:n aikana, jolloin niitä ei voinut tällä tavalla kirjata itselleen. En myöskään tulostanut vastauksia, mikä olisikin silloin ollut paras tapa säilöä kysymyksensä ja niihin annetut vastaukset.

Kommentit (0)

Vastauksesi