Erikoisia ammatteja

Erikoisia ammatteja

Mitä tarkoittavat
- ALH-enkelihoitaja
- de-amouring hoitaja
- NLP Practitioner

Mistä kummasta niissä oikein on kysymys?
Vaikuttaa kovin esoteeriselta :)

Vastaus

ALH-enkelihoidossa hoidettava lepää useimmiten mukavalla hoitopöydällä. Tavoitteena on mielen ja kehon rentoutuminen. Taustalla voi soida hiljaa musiikki. Mahdollisesti vaivutaan lievästi hypnoosia muistuttavaan tilaan. Enkelien rooli tässä jää vähän epäselväksi.

De-armoring on hierontaa ja jännittyneiden lihasten painelua. Hoitoa voidaan antaa puettuna tai riisuttuna. Tarkoitus on vapauttaa kehosta traumaattisia kokemuksia ja jännityksiä. Usein keskitytään lantion alueelle, mutta myös muita kehon alueita voidaan käsitellä. Joskus puhutaan vain "vaginahieronnasta".

NLP, eli neurolingvistinen ohjelmointi lienee näistä tunnetuin ja vakavimmin otettu. Suomen NLP-yhdistyksen mukaan se on "ajattelutapa ja toimintamalli, joka auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla." NLP-valmennuksessa pyritään kehittämään ihmistuntemusta, kykyä lukea ihmisiä. Opetellaan tuloksellista kommunikointia, ajattelun havainnointia ja siihen vaikuttamista.

Kaikkiin näihin on tarjolla koulutusta ja kursseja. Ainakin kahden ensimmäisen kohdalla kyse on lähinnä uskomushoidosta tai uskomusterapiasta. Toki jos kokee rentoutuvansa ja saavansa jotakin hyötyä niistä, niin mikäpä ettei.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastauksesi