Epson-tulostinongelma?

Epson-tulostinongelma?

Vanha luotettava tulostimeni Epson Stylus Dx4850 alkoi temppuilla.Surffailin netissä ja olin aikeissa tulostaa muutamia sivuja taustatietoa.No,laitoin tulostimen päälle,kannettavan näytöllä vilahti nopeasti jotain tekstiä.En ehtinyt lukea,kuin että "Connection error...." Nyt sitten koneessa kaksi ylimmäistä valoa palaa koko ajan.Valon väri punainen ja loput valot vilkkuvat keltaisena ja Copy ruudussa vilkkuu E... Mikäs tässä kapineessa on nyt vikana? Myös kopiokoneena ei anna käyttää,vaan heti virtojen päälle laiton jälkeen läväyttää nuo varoitusvalot palamaan...

2 vastausta

Tietotekniikkaongelmia on aina hieman vaikea ratkoa etänä. Ehdottaisinkin, että käyt katsomassa Helmet-kirjaston Kijastot ja palvelut -sivulta toimipisteet, joissa toimii digitalkkari (pudotusvalikosta Digitalkkari (maksuton yksilöopastus)) ja käyt näyttämässä laitteitasi osaajalle.

Kommentit (0)
17.04.201818:19
3550
58

Sama kone minullakin ja vika tässä taannoin.Aikani klikkailin hiiren painikkeilla,tuli esiin sellainen pieni ruutu.Siinä tulostimen kuva ja teksti "Service required...." . Jotain siellä on hajalla.Taitaa olla parempi ostaa uusi laite.Ihan käyttökelpoisia yksityiseen käyttöön löytää marketeista alle satasella.Eikä paremmatkaan,tai enemmän toimintoja sisältävät,niin mahdottomia maksa.Korjaus maksaa monesti enemmän .

Kommentit (0)

Vastauksesi