Ensinnäkin kiitokset mielenkiintoisesta ja informatiivisesta...

Ensinnäkin kiitokset mielenkiintoisesta ja informatiivisesta...

Hei!

Ensinnäkin kiitokset mielenkiintoisesta ja informatiivisesta nettisivustanne!

Sitten itse asiaan:

Minulla oli hiljattain veljeni kanssa väittely. Väittelyn aiheena oli se, miten kävisi, jos Batman ja Wolverine ottaisivat yhteen. Onko tätä taistelua koskaan tapahtunut sarjakuvien puolella? Jos on, missä julkaisussa ja millainen oli lopputulos? Jos tällaista tarinaa taas ei koskaan ole julkaistu, niin miten taistelu todennäköisesti päättyisi?

Vastaus

Pahoittelut kovin viivästyneestä vastauksesta.

Tarinaa Batmanin ja Wolverinen yhteenotosta ei ole julkaistu sarjakuvana, mutta molemmat ovat kyllä mitelleet voimiaan yhteisten vihollisten kanssa, esimerkiksi DC:n sarjakuvista tuttua Deathstroke -nimistä hahmoa vastaan. Wolverinen ja Deathstroken ottelussa kumpikaan ei päässyt yliotteeseen, vastaavasti Batman on useissa yhteenotoissaan Deathstroken kanssa joko voittanut tai hävinnyt taistelun olosuhteista riippuen.

Molempien suurien sarjakuvayhtiöiden yhteisjulkaisussa vastaavasti Wolverine on voittanut kaksintaistelussa Lobon, joka on vastaavasti pyyhkinyt lattiaa Teräsmiehellä. Toisaalta Teräsmies on voittanut kyseisessä yhteisjulkaisussa Hulkin ja Wolverine ole koskaan pärjännyt taistelussa Hulkille.

Tästä kaikesta voisi sanoa lähinnä siis sen, ettei voittajaa varmuudella voi sanoa. Jos Batman on valmistautunut koitokseen hyvin, niin hänellä olisi hyvät mahdollisuudet voittaa, onhan hän voittanut Teräsmiehenkin, ainakin Frank Millerin käsikirjoittamassa sarjakuvassa Batman: Yön ritari. Jos taas vastaavasti mahdollinen taistelu tapahtuisi äkillisesti, niin täytyy sanoa Wolverinen olevan paranemiskykynsä ja adamantium-luurankonsa kanssa vahvemmilla.

DC versus Marvel Comics Helmet:ssä
http://www.helmet.fi/record=b1954629~S9*fin

Wolverinen ja Deatrhstroken yhteenotosta voi lukea vaikka täältä:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Uncanny_X-Men_and_The_New_Teen_Titans

Batman: Yön ritari Helmet:ssä
http://www.helmet.fi/record=b1865088~S9*fin

Kommentit (0)

Vastauksesi