En löydä kirjastokorttia ja haluan tilata uuden

En löydä kirjastokorttia ja haluan tilata uuden

En löydä kirjastokorttia ja haluan tilata uuden, voinko tilata/maksaa sen netissä ja noutaa sitten? Sivuiltanne on vaikea löytää tietoa aiheesta ja ainoa minkä löysin, oli varoitus siitä, että joku saattaa käyttää korttia väärin. Olen kuitenkin putkiremontin keskeltä palaamassa normaaliin elämään enkä tiedä minne olen kortin laittanut. Kun kortti on vielä ikivanha ruskea, joka kohta lopettaa muutenkin toimintansa, voisin tilata uuden. Kuinka se onnistuu helpoiten?

Vastaus

Kadonneesta kortista voi ilmoittaa mihin tahansa Helmet-kirjastoon tai kirjastojen ollessa suljettuna voit soittaa numeroon 09 310 85309 ja ilmoittaa nauhalle korttisi katoamisesta.

Jos ole käyttänyt korttia noin kolmen viimeisen vuoden aikana, tietosi ovat rekisterissämme. Tällöin riittää, että käyt missä tahansa Helmet-kirjastossa ja saat uuden kortin kadonneen tilalle. Kadonneen kortin tilalle tehdyn kortin hinta maksetaan korttia hakiessa. Kortti maksaa aikuisilta kolme euroa.

Ennakkorekisteröitymistä voisit käyttää siinä tapauksessa, että sinulla ei olisi ennestään korttia. Ennakkorekisteröityminen edellyttää myös 15-vuoden ikää ja sähköpostiosoitetta.

Kommentit (0)

Vastauksesi