Ekofast Fin ufg.br - Mikä lähettäjä?

Ekofast Fin ufg.br - Mikä lähettäjä?

Onko tietoa roskapostin lähettäjästä? Tuli työosoitteeseen. En klikannut mitään enkä hakeutunut ilmoitetulle sivulle. Viesti on suomea (oikeaa tai koneen onnistuneesti kääntämää, ei käynyt ilmi), sisältö ei mitenkään liity vastaanottajaan eikä vastaanottajan työnantajaan. Siinä ei ole linkkiä josta voisi "peruuttaa".

2 vastausta

Lähettäjästä ei ole tarkempaa tietoa, mutta lähettäjä ilmeisesti esittäytyy jonkinlaisen finanssifirman edustajaksi. Roskaposti on jostain syystä päässyt työnantajan roskapostihaavin ohi, mutta kannattaa jättää huomiotta. Jos jokin viesti vaikuttaa jo otsikon perusteella oudolta, voi olla viisasta jättää avaamatta se kokonaan. 

Kommentit (0)
25.05.201817:17
18137
41

Kaikki yritykset peruuttaa roskapostin saapuminen osoittaa lähettäjälle että viesti on luettu ja että saaja on valmis klikkailemaan ties mitä. Ei siis kannata yrittää etsiä mitään peruutuskeinoa, se vain pahentaa asiaa. Kannattaa myös katsoa sähköpostiohjelmasta ilmoittaako se lähettäjälle että viesti on luettu, ja jos ilmoittaa, kannattaa ottaa tämä asetus pois päältä. Hiljaisuus on paras vastaus roskapostittajille.

Kommentit (0)

Vastauksesi