Disney prinsessat

Disney prinsessat

Hei!

Ketkä kaikki kuuluvat "viralliseen" Disney prinsessat-ryhmään?

2 vastausta

Disneyn prinsessat ovat Tuhkimo, Ariel (Pieni merenneito), Aurora (Prinsessa Ruusunen), Pocahontas, Lumikki, Tiana (Prinsessa ja sammakko), Mulan, Belle (Kaunotar ja hirviö), Jasmine (Aladdin) ja Tähkäpää.

Kommentit (0)
05.05.201323:46
19608
115

11. "virallinen Disneyn prinsessa" on Merida elokuvasta Urhea. Kahdenneksitoista arvaillaan Annaa tulevasta elokuvasta Frozen, joka perustuu HYVIN löyhästi Lumikuningatar-satuun. Disneyn Prinsessa -lehdessä esiintyi aikoinaan (hyvinkin edukseen) Esmeralda, mutta hänet häivytettiin taka-alalle ja myöhemmin "erotettiin virallisesti Disney Princess Franchise" -järjestelmästä. Voi herranen aika noita systeemejä. Kunpa joku todistaisi, että syynä oli hänen romanisyntyperänsä niin voisi syyttää Disney'ä syrjinnästä.

Esiintyipä DP-lehdessä Ihmemaan Liisakin, joka ei tietenkään voi olla prinsessa, kun ei hänellä ole prinssiäkään (hyvä Liisa)!

Toisaalla esitettyyn kysymykseen Disneyn prinsseistä voisi lisätä, että Tuhkimon Prinssi Uljaan (Charming) nimi on Henry ja vielä, että Olipa kerran -tv-sarjan katsojat ovat huomanneet, että Prince Charming onkin siinä Lumikin puoliso. Jos Tuhkimo kirjoitetaan sarjaan, siitä voi seurata säpinää.

Kommentit (0)

Vastauksesi