Chromecast ongelma?

Chromecast ongelma?

Tarkoitus on katsoa Chromecastilla YouTubesta videoita televisiosta. Olen ihmeissäni, sillä toisinaan tämä onnistuu ja toisinaan ei. En kuolemaksenikaan voi käsittää, missä menee vikaan...

2 vastausta
12.12.201916:41
17038
13

Tabletilla (iPad) lähetän. Kun katson Areenasta ja YouTubesta, piti vielä ladata tabletille niitten sovellukset, sillä iPad ei osaa lähettää verkkosivuilta. Lisäksi tietysti piti noutaa se Google Home.

Mitä iloa on sellaisesta laitteesta, joka toimii, milloin sitä lystää???!

Kommentit (1)
Tuossa on vielä lisähaasteena se, että laitteet ovat "eri maailmaa", Chromecast on Andr... Tuossa on vielä lisähaasteena se, että laitteet ovat "eri maailmaa", Chromecast on Android-laite ja iPad Apple. Niitä on sitten yritetty sovittaa toisiinsa noita lisäappseja tekemällä. Mutta se on vähän niinkuin puhuisi ruotsia suomalaiselle, tulkin välityksellä. Applellahan on omakin laite iPadin telkkariin peilaukseen, Apple TV, mutta se valitettavasti maksaa moninkerroin Chromecastin hinnan. Tosin luultavasti toimisi luotettavammin.
12.12.2019 21:43 Köpi K 81197
12.12.201913:05
81197
9

Tähän on aika mahdoton näin etänä vastata, varsinkaan kun et edes kerro että millä yrität lähettää, tietsikalla vai kännykällä vai padilla vai...

Kun joskus toimiii, niin olet ilmeisesti Google Homella parittanut laitteet ja verkon (WLAN)? Tiedäthän, että paritus on verkkokohtainen, jos menet kaverin luo ja tökkäät Chromecastin telkkariin, niin se ei löydä kotiverkkoasi eikä toimi ennenkuin Google Homella paritat kyläpaikan verkkoon. Ja tietysti WLAN pitää olla päällä.

Jos verkko on ok (yhteys modemilta telkkarille ja modemilta nettiin), niin sittenpä jäljelle ei jää kuin ns. "satunnaiset häiriöt", eli joskus vaan ei yhteys muodostu. Yritä uudestaan, käytä virtoja ja WLAN pois jne.

Linkistä voit katsoa kohtaa Ongelmien korjaaminen, josko sieltä löytyisi apua.

Kommentit (0)

Vastauksesi