CHINA BEACH

CHINA BEACH

CHINA BEACH tuli aikoinaan telvisiosta 1988-1991. Oli aivan tosi ihana sarja ja musiikki, kaikki ihan huippua. Olen jäänyt tähän koukkuun. Onko mahdollista että joskus tulisi vielä televisiosta ja tekstitettynä suomeksi. Tai onko mahdollisesti saatavissa jostain, mutta todellakin suomenkielellä tekstitettynä? Jään odottamaan selvitystänne, kiitos.

2 vastausta

China Beachin perään on kyselty aiemminkin: http://www.kysy.fi/kysymys/voisinko-saada-jostain-hankittua-iki-ihanan-a...

Vuonna 2013 China Beachin kaikki neljä tuotantokautta julkaistiin DVD-bokseina. Kuten vastauksessa arveltiin, julkaisu oli viivästynyt, koska jaksoissa kuultujen musiikkikappaleiden oikeuksien hankkiminen oli työlästä ja kallista. Osa kappaleista jouduttiinkin jättämään pois tai korvaamaan muilla. DVD-boksit ovat olleet saatavissa Suomessakin, mutta niissä ei ole tekstitystä. Mikään suomalainen televisiokanava tai suomeksi tekstitetty suoratoistopalvelu ei tällä hetkellä näytä China Beachia tai ole ilmoittanut ottavansa sitä ohjelmistoonsa.

Kommentit (0)
22.03.201814:29
16620
52

TV-sarja nimeltä "China Beach" esitettiin Suomen televisiossa 15. tammikuuta 1990 alkaen. Kyseinen päivä oli maanantai, jolloin esitettiin kyseisen tv-sarjan esittelyjakso. Tätä tv-sarjaa esitettiin sitten säännöllisesti aina keskiviikkoisin.

 

Helsingin Sanomat 15. 1. 1990, sivu D 16.

Helsingin Sanomat 17. 1. 1990, sivu D 14.

Kommentit (0)

Vastauksesi