Boulevard of Broken Dreams -kirjasta

Boulevard of Broken Dreams -kirjasta

Hanoi Rocks All Those Wasted Years -kirjassa puhutaan useaan otteeseen Dave Dicksonin, vuonna 1992 kirjoittamasta Boulevard of Broken Dreams -kirjasta, ja tämä mainitaan myös All Those Wasted Yearsin lähdeluetelossa. Kirja siis kertoo ilmeisesti myös Hanoi Rocksista, ehkä vähän elämänkertatyylinen, ja siinä ilmeisesti on haastateltu ainakin Nasty Suicidea ja Sam Yaffaa. Googlettelulla en kuitenkaan löydä yhtäkään tulosta tai mainintaa kyseisestä kirjasta, eikä se ole myöskään kirjaston valikoimissa. Mistäköhän siis voisin löytää kyseisen "mysteerikirjan" tai saada siitä lisää tietoa. 

Vastaus

Ari Väntäsen kirjan ”Hanoi Rocks : all those wasted years” lähdeluettelossa mainittua teosta ”Hanoi Rocks - Boulevard of Broken Dreams” ei ole koskaan julkaistu englanniksi, ainoastaan japaniksi. Kansainvälisessä kirjastotietokannassa WorldCatissa teoksen kirjoittajaksi mainitaan Kathe Schreyer, vaikka tekstit Ari Väntäsen mukaan todellisuudessa kirjoitti Dave Dickson. Ari Väntäsellä oli Hanoi Rocks -kirjaa tehdessään käytössä valokopiot kirjan englanninkielisestä käsikirjoituksesta, jonka hän sai Michael  Monroelta.

Dicksonin ja Schreyerin japaniksi julkaistun teoksen julkaisutiedot löytyvät siis kansainvälisestä kirjastotietokannasta Worlcatista, mutta mitään sijaintitietoja kirjasta ei löydy. Jostain nettikaupasta teoksen saattaisi hyvällä tuurilla löytää.

Alla olevasta linkistä näet kuvan kirjasta – tosin siitä saa sen käsityksen, että kirja olisi englanninkielinen.

Kommentit (0)

Vastauksesi