Autojen hinta Britanniassa

Autojen hinta Britanniassa

Olen seurannut SUB-kanavalta ohjelmaa Ulosottomiehet. Monesti jos joudutaan ulosmittaamaan autoja, arvioivat miehet autot mielestäni aika alakanttiin. Suomalaisittain hyväkuntoiselta näyttävästä Mersusta saa ulosottomiesten arvion mukaan "500 puntaa" tms.. Iso Ford-pakettiauto voi olla muutaman satasen arvoinen. Ymmärrän kyllä että Suomessa autojen hinnat ovat tähtitieteellisiä verotuksen takia, mutta onko Englannissa autojen - olkoonkin että pakkolunastettuina - aivan pikkuruisia murto-osia Suomen hinnoista?

2 vastausta

Esitämme joitakin olettamia, vaikka yleensä kehotamme kääntymään selvästi lakiosaamista tietoa vaativissa kysymyksissä juristin puoleen. Olet seurannut brittiläistä tv-sarjaa "Ulosottomiehet",

Täytäntöönpanokelpoisessa ulosmittauksessa sen kohteeksi joutunut tavara arvioidaan sen käypään hintaan, joka kokemukseni mukaan on käytännössä usein alempi kuin hinta, jonka voisi olettaa pyydettävän.

Tilanne elää vahvasti, koska mahdollisesti tulevan Brexitin vaikutuksia on vaikea vielä arvioida.

Kommentit (0)
25.10.201907:56
82624
16

UK:ssa 500 punnalla saa noin vuosimallin 2006-2008 A-Mersuja ja yksittäisen 20v vanhan C-sarjalaisenkin voi löytää. Ja kolaroituja uudempia.

Linkin sivustolta voit katsella paikallisia hintoja.

Uudet autot ovat UK:ssa hieman halvempia kuin Suomessa, esim A-Mersu 180 bensa 1.3L Suomessa 29600e, UK:ssa 26900e. Kalliimmissa autoisssa hintaero suurempi UK:n hyväksi.

Kommentit (0)

Vastauksesi