Atlantan kaupungin (GA) vanhat kerrostalot ja kivijalkakaupat?

Atlantan kaupungin (GA) vanhat kerrostalot ja kivijalkakaupat?

Onko Atlantassa enää jäljellä lainkaan katuja, joilla olisi vanhoja asuinkerrostaloja ja niissä kivijalkakauppoja, vähän kuten Kalliossa tai osassa Eiraa Hgissä?
Siellä on mm. MARTA-järjestelmän yhteydessä ja jälkeen valmistunut suuria tie- ja rakennusprojekteja, joten näyttää siltä, että paikat olisivat täynnä uusia, moderneja kerrostaloja, ostosparatiiseja, hotelleja ja siltoja. Joitakin yksittäisiä matalia rakennuksia on, joissa on bensa-asema, kioski tai pizzeria, mutta näyttää siltä, että uusien rakennusten ja vanhojen huvilamaisten talojen välillä ei ole mitään. Netistä vanhoja kerrostaloja hakiessa tuloksena on Tuulen viemästä karanneita konfederaatiokartanoita tai pönäköitä tyylitaloja malliin meidän Säätytalo tai Pohjois-Espan jenkkiversiot. Shopping district-halulla löytyi Underground Atlanta-homma, joka vaikuttaa uudelta ja täyteen tuoreita pintoja ja lasia tupatulta.

Vastaus
07.12.201909:25
77672
12

Eipä ole tullut Atlantassa käytyä, mutta Google Mapsin Street View:lla (se pieni ukko kartan oikeassa alakulmassa) voi "kävellä" pitkin Atlantan Downtownia ja näyttäähän tuolla olevan sekä vanhoja taloja että kivijalkakauppoja. "Kävele" ja katsele itse, vaikka allaolevasta linkistä alkaen.

Kommentit (0)

Vastauksesi