Asun sattuneesta syystä Sininauhasäätiön ylläpitämässä asuntolassa.

Asun sattuneesta syystä Sininauhasäätiön ylläpitämässä asuntolassa.

Asun sattuneesta syystä Sininauhasäätiön ylläpitämässä asuntolassa. Netistä en löydä kuin toimi henkilöiden (tärkeätä ainakin egon kannalta) puhelinnumeroita.
Ihan pikkasen kiinnostaa kuka tämän projektin rahoittaa, ja mihin voitot menevät ?

Vastaus

Kysyin rahoituksesta ja voitoista Sininauhaliiostaja sain vastauksen: Sininauhaliiton perustehtävä on olla valtakunnallinen kristillisen päihdetyön asiantuntija ja edunvalvoja. Liitto on keskusjärjestö tällä hetkellä noin 90 jäsenyhteisölle, jotka toimivat eri puolella Suomea päihdetyössä.

Sininauhaliiton toiminnasta pääosa, noin 80% rahoitetaan Raha-automaattiyhdistyksen tuotoista. Raha-automaattiyhdistyksen tuoton jaosta päättää valtioneuvosto. Jäsenyhteisöjen rahoitus on liiton rahoituksesta erillään.

Sininauhaliitolle myönnetty Raha-automaattiyhdistyksen rahoitus kohdistuu pääosiin erilaisiin päihdetyön kehittämishankkeisiin, Sininauhaliiton jäsenyhteisöjen toiminnan tukemiseen, arviointiin ja tiedonkeruuseen sekä päihde- ja yhteiskuntapoliittiseen vaikuttamiseen. Liitolla on jonkin verran myös myytäviä päihdetyön asiantuntijapalveluita julkiselle sektorille, järjestöille ja seurakunnille.

Sininauhaliitto on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Mahdollinen yhdistyksen positiivinen taloudellinen tulos tilinpäätöksessä käytetään yhdistyksen perustehtävän mukaiseen toimintaan eli kristillisen päihdetyön valtakunnallisena asiantuntijana ja edunvalvojana toimimiseen.

Lähde: Sininauhaliitto
http://www.sininauhaliitto.fi/
ja sähköpostiviesti Sininauhaliitosta

Kommentit (0)

Vastauksesi