Asumme ulkomailla. Joulunaikoihin Suomessa käydessämme ostimme viiliä täällä...

Asumme ulkomailla. Joulunaikoihin Suomessa käydessämme ostimme viiliä täällä...

Asumme ulkomailla. Joulunaikoihin Suomessa käydessämme ostimme viiliä täällä kotona tehtäväksi. Nyt sitä ollaan tehty reilun kuukauden ajan. Haluaisimme pitää taukoa viilin syönnissä ilman että menetämme viilinjuurtamme. Kysymykseni on että voiko viiliä pakastaa? Pakastaminen on ainoa keino viilin pitempiaikaista säilyttämista varten mikä tulee mieleeni. Aiemmilla kerroilla jos olemme jättäneet viilin kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa jääkaappiin sen päälle on muodostunut paljon sitä sientä (?) ja on tuoksunut kovin voimakkaalle. Sen jälkeen ei ole enää tehnyt mieli syödä viiliä ja on pitänyt odottaa seuraavaan Suomen vierailuun asti.

Vastaus

Viiliä ei Valion kuluttajapalvelun mukaan voi pakastaa, sillä sen rakenne muuttuu epämiellyttäväksi.

Lähteet:
http://www.aamulehti.fi/teema/ruoka/1071.shtml
http://www.valio.fi/portal/page/portal/Valio/Palaute/Usein_kysytyt_kysym...

Kommentit (0)

Vastauksesi