Arviolta viisi vuotta sitten esitettiin televisiossa kotimaista...

Arviolta viisi vuotta sitten esitettiin televisiossa kotimaista...

Arviolta viisi vuotta sitten esitettiin televisiossa kotimaista, armeijahenkistä tosi-tv-sarjaa. Sarjassa kilpailijat vietiin metsään tai jonnekin harvaan asutulle seudulle. Siellä heidän tuli suorittaa erilaisia sota- ja armeija-aiheisia tehtäviä. Heikoimmin tehtävänsä suorittanut pudotettiin kisasta. Kilpailijat olivat sitoutuneet siihen, että osallistuessaan kilpailuun he ovat täysin kilpailun "juontajan" määräysten vallassa. Tämä juontaja/pääjehu mainitsi itse suorittaneensa siviilipalveluksen johtuen astmasta.

Kilpailijoiden ensimmäisiä tehtäviä olivat harmaiden muistikuvieni mukaan raahata painavia nukkeja esteradan läpi. Jossain vaiheessa, ellei jo kisan alussa, joukko jaettiin kahteen ryhmään (siniset ja punaiset?). Eräs ryhmätehtävä oli lipunetsintä, jossa molemmat joukkueet piilottivat metsään lipun, joka vastapuolen täytyi etsiä. Joukkueet tai ainakin toinen joukkue sai kiduttaa vastapuolen joukkueen jäsentä, josko tämä kidutettava paljastaisi lipun sijainnin. Myös kidutus televisioitiin.

Jossain vaiheessa kisan juontaja pudotti dramaattisesti lähes kaikki kilpailijat kerralla, koska vain muutaman suoritus oli miellyttänyt häntä.

Mikä oli tämä TV-ohjelma, millä kanavalla sitä esitettiin ja kuka oli tämä juontaja?

3 vastausta

Olisikohan kyseessä vuosina 2001- 2005 MTV3:lla esitetty tositelevisio-ohjelma "Suuri seikkailu". Siinä tosin juontajat olivat useana vuonna naispuolisia. Tästä oli vain kaksi poikkeusta: vuoden 2004 "Suuressa seikkailussa" juontajana oli näyttelijä Janne Virtanen ja syksyn 2004 V.I.P-seikkailussa toisena juontajana oli kirjailija Juha Vuorinen.

Lisää "Suuri seikkailu" -ohjelmista voit lukea alla olevasta linkistä.

Lähde:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suuri_Seikkailu

Kommentit (0)
02.04.201711:22
6208
43

Kysymyksen perusteella uskaltaisin väittää, että kyseessä ei ole Suuri Seikkailu. 

Kommentit (0)
01.04.201713:42
25159
7

TV-sarja nimeltä "Suuri seikkailu" esitettiin Suomen televisiossa 1. kesäkuuta 2001 alkaen.

 

Helsingin Sanomat 1. 6. 2001, sivu D 12.

Kommentit (0)

Vastauksesi