Ammatteja joissa saa tehdä itsenäisesti työtä? Mitä ammatteja osaisitte listata, joita voisi tehdä itsenäisesti kotoa käsin.

Ammatteja joissa saa tehdä itsenäisesti työtä? Mitä ammatteja osaisitte listata, joita voisi tehdä itsenäisesti kotoa käsin.

3 vastausta

Töitä voi tehdä kotoa käsin yrittäjänä, freelancerina tai palkkatyöläisenä etätyönä. Varsinkin IT-alan osaajille etätyötä on tarjolla.

Bloggaaja, kirjanpitäjä, koodaaja, kääntäjä, toimittaja, verkkokauppias ovat esimerkiksi ammatteja, joissa töitä voi tehdä kotona.

Lisää vinkkejä kotona tehtävästä työstä löytyy allaolevista artikkeleista. Työpaikkasivustoilta voi hakea työpaikkoja (ammatteja), joihin sisältyy etätyötä. Hakusanana etätyö

Kommentit (0)
19.07.201822:27
1122
41

Melko itsenäisiä, enimmäkseen kotona tai sen lähistöllä työskenteleviä voisivat olla esim. kirjailija, säveltäjä, sanoittaja, sovittaja, runoilija, taidemaalari, sarjakuvapiirtäjä, kuvanveistäjä, pörssikeinottelija, ennustaja/astrologi, puhelinmyyjä, taidevalokuvaaja, keksijä, nettipelaaja tai huonekalupuuseppä.

Yhteistä noille kaikille on useimmiten erittäin epävarmat tulot.

Kommentit (0)
19.07.201821:37
20296
29

Vanhat kunnon käsityöläisammatit: suutari, seppä, räätäli ja ompelija. Maanviljelys- ja karjanhoitoammatit. Metsästys- ja kalastusyritys turismia varten tai kotitarpeisiin. Eräopas tai erätaitojen opettaja. Siipikarjanhoito. Marjanviljelys. Kauppapuutarhat. Autonasentaja (vaikea nykyään kun autot ovat niin pitkälle kehitettyjä), polkupyöräasentaja. Leirintäalueen, mökkikylän, hotellin pitäjä, jos asustaa majoituksessaan tai sen lähellä. Perhepäivähoitaja. Perhekotilaiset. Ajoittain kuulee henkilöistä, jotka ovat perustaneet kotiinsa hoitomuodon, jossa ottavat asumaan eri ikäisiä aikuisia asukkaita, jotka eivät tule toimeen yksinään. Musiikin, matematiikan ja kieltenopettaja, jotka antavat oppilaille tunteja kotonaan. Lääkärin tai sairaanhoitajan yksityisvastaanotto. Kampaajan, parturin, kosmetologin, fysioterapeutin, sairasvoimistelijan, vaihtoehtohoitajan yritys/kotivastaanotto. Pienten sähkölaitteiden korjaaja- suuri tarve olisi sellaisille, jotka osaisivat korjata vaikka pölynimurin. Ompelukoneasentaja. Tanssistudio/erilaiset tanssikurssit.

Kaikissa näissä ei tietenkään pärjää yksinään, yrityksen koosta riippuen.

Kommentit (0)

Vastauksesi