Älypuhelimen turhat tiedostot

Älypuhelimen turhat tiedostot

Kannattaako Samsun Galaxy X-Cover 2:sta puhdistaa turhia ja tilaavieviä tiedostoja? Millä ohjelmilla ja mistä saan ohjelmia? Entä miten saan täyttyvästä puhelimesta dataa puhelimen muistikortille ja mitä kortille kannattaa siirtää?

Vastaus
20.12.201321:27
79495
73

Kannattaa, jos tila loppuu, eikä mahdu enää tallettamaan tarpeellisia tietoja. Ei kannata, jos luulee että puhelin siitä oleellisesti nopeammaksi tms muuttuisi. No ehkä vähän paranee jos ihan lopussa muisti on.

Lataa/asenna sovelluskaupasta (ilmainen) File Manager ohjelma. etsi sillä puhelimen tai muistikortin hakemistoista ne tiedostot, jotka haluat tuhota ja poista ne. Samalla ohjelmalla voit myös siirtää tiedostoja muistikortille.

Jos sinulla on tietokone, niin yhdistämällä puhelin ja tietokone USB-kaapelilla toisiinsa, näkyvät puhelimen tiedostot Windowsin (tai varmaan myös iOS:n) Tiedostonhallinnassa (File manager) ja voit poistaa tai siirtää ne sillä. 

Muistikortille voi siirtää (elleivät jo ole) valokuvat ja musiikin. Osa Appseista (ohjelmista, sovelluksista) haluaa asentua puhelimen muistiin eikä niitä voi siirtää muistikortille. Joten parempi jättää Appsit rauhaan. Tarpeettomat Appsit kannattaa poistaa vetämällä ne sormella roskakoriin.

Kommentit (0)

Vastauksesi