Ajon tehdä lopputyötä "Vanhusten virkistyspäivä vanhainkodissa" aiheesta.

Ajon tehdä lopputyötä "Vanhusten virkistyspäivä vanhainkodissa" aiheesta.

Hei!
Ajon tehdä lopputyötä "Vanhusten virkistyspäivä vanhainkodissa" aiheesta. Voitteko neuvo mulle mitkä kirja olisi hyvä lukea tätä varten. Onko olemassa Airila, Karvinen, Simonen ja Nupponen kirjoitama kirjoja tästä aiheesta? Voitteko auttaa?

Vastaus

Lopputyötä varten voit etsiä kirjoja pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastojen yhteisestä tietokannasta: http://www.helmet.fi/. Kirjoja pystyy etsimään pelkällä tekijän sukunimellä: http://www.helmet.fi/search*fin/a. HelMetissä on myös hyvät hakuohjeet: http://www.helmet.fi/screens/help_fin.html#hakuohjeita.

Voit tutkia tietokantaa missä tahansa, missä sinulla on mahdollisuus käyttää internetiä. Olet tietysti tervetullut myös lähimpään kirjastoon, jossa kirjastonhoitaja auttaa sinua löytämään haluamiasi kirjoja.

HelMet-tietokannasta näet kaiken aineiston, mitä on Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginkirjastoissa. Niissä on jonkin verran hoitoalan oppikirjoja. Kaupunginkirjastojen kokoelmat on kuitenkin tarkoitettu suuren yleisön käyttöön. Lopputyösi aihe on sen verran erikoistunut, että vaikka vanhustyötä käsitteleviä kirjoja löytyykin, niissä on ehkä sinun aiheestasi vain vähän.

Kyselin asiaa vanhustyön ammattilaiselta, jonka tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden näyttökokeiden vastaanotto. Hän oli sitä mieltä, että sinun kannattaa mennä oman koulusi kirjastoon ja kysyä neuvoa sen henkilökunnalta. Samoin hän suositteli, että otat heti yhteyttä opettajaasi, jos et löydä aineistoa tai tulee muita ongelmia. Yleensä opiskelijat joutuvat käyttämään monenlaisia kirjastoja.

Ja jotta pääsisit heti miettimään työtäsi, linkin takaa löytyy tietoa siitä, mitä vanhainkodin virkistyspäivää käsittelevän opinnäytetyön pitäisi sisältää: http://www.salonopetus.fi/opinnaytetyo/sote-esim.doc (virkistyspäivä on toinen annetuista esimerkeistä)

Kommentit (0)

Vastauksesi