Aallon uudet opiskelijat 2013 (2.7.2013)

Aallon uudet opiskelijat 2013 (2.7.2013)

Onko Aalto-yliopisto lähettänyt hyväksytyille 2013

hyväksymiskirjeen ennen tuloksien julkaisemista 2.7.2013 klo 9.00 on line siten, että joku olisi voinut saada sellaisen tiedon jo ennen päivämäärää 2.7.2013 Itellan mukana lähetetyssä kirjeessä, kuten

onko joku voinut saada kirjeitse tietää esimerkiksi jo maanantaina 1.7.2013, että on tullut hyväksytyksi?

Vastaus

Kysyin asiaa Aalto-yliopisto hakijapalveluista ja sain seuraavan vastauksen:

"Aalto-yliopiston eri yksiköt ja hakukohteet lähettävät hyväksymiskirjeet valituille opiskelijoille itsenäisesti, sen sijaan valintojen tuloksien sähköisestä julkaisemisesta vastaa Aalto-yliopiston hakijapalvelut. Siten käytännöt hyväksymiskirjeiden postittamisessa voivat hieman vaihdella hakukohteittain.

Perustieteiden korkeakoulussa hyväksymiskirjeet valmistellaan ja pakataan kirjekuoriin muutamaa päivää ennen tulosten julkaisua. Kirjeet annetaan Itellan kuljetettavaksi siten, että postin normaalin kulkuaikataulun mukaisesti niiden pitäisi olla perillä aikaisintaan valinnan tulosten julkaisupäivänä. Periaatteessa on mahdollista, että kirjeet syystä tai toisesta menevät Itellan prosesseista läpi nopeammin kuin tavallisesti ja siten päätyvät vastaanottajalle etuajassa, mutta niin ei tietenkään saisi tapahtua."

 

Kommentit (0)

Vastauksesi