70-luvulla oli sellainen kristillinen bändi kuin "The Aaltos",ja bändissä...

70-luvulla oli sellainen kristillinen bändi kuin "The Aaltos",ja bändissä...

Terve.70-luvulla oli sellainen kristillinen bändi kuin "The Aaltos",ja bändissä Eva-Maria Aalto joka teki paljon biisejä.Milloin Eva-Maria syntyi ja minä vuonna kuoli,käsittääkseni hän ei ole elossa enää?Minä vuonna on tehty kappaleet "Löysin kerran tosiystävän" ja "Elon toisella puolen rantaa"?

2 vastausta

Löytämissäni lähteissä mainitaan, että The Aaltos olisi ollut ruotsalainen yhtye, joka muutti1980-luvulla Yhdysvaltoihin. Eva-Maria Aallosta en löytänyt mitään tietoja artikkelitietokannoista, kirjoista tai internetistä.
http://www.musicknockout.net/Artists/aaltos.html

Suomen kansallisdiskografiasta, Violasta löytyi seuraavat tiedot: ”Elon toisella puolella rantaa” ilmestyi vuonna 1970* Laulu- ja soitinyhtye Rómanoksen levyllä. (*julkaisuvuosi on Violan tietojen mukaan epätarkka). "Löysin kerran tosiystävän"-nimisestä laulusta en löytänyt tietoja. Voisiko kappaleen nimi olla jokin muu?
levyn tiedot:
https://viola.linneanet.fi/vwebv/holdingsInfo?searchId=159&recCount=20&r...
Elon toisella.. on julkaistu myös kolmella muulla levyllä.
https://viola.linneanet.fi/vwebv/search?searchArg=elon+toisella+puolen+r...¨
Katso myös Fono.fi
http://www.fono.fi/TekijaHakutulos.aspx?tekija=aalto+eva-maria

Olisiko lukijoillamme tietoa kyseisestä yhtyeestä tai Eva-Maria Aallosta?

Kommentit (1)
The Aaltos oli 'bändi' joka oli kotoisin Boråsista (Länsi Ruotsi) ja esiintyivät Ruots... The Aaltos oli 'bändi' joka oli kotoisin Boråsista (Länsi Ruotsi) ja esiintyivät Ruotsissa, Norjassa ja joskus peräti Suomessakin 1969 - 1976. Aallot muuttivat 1976-1977 Amerikkaan ( Duluth Wisconsin) ja esiintyivät siella vielä muutamia vuosia. Eva Maria on edelleen elossa ja asuu nykyään Spooner, Wisconsin. Itse olin mukana The Aaltos yhtyeessä vakituisesti vuoteen 1973 ja sitten aian silloin tällöin kun soittoja avautui vouteen 1975-76.
26.5.2014 00:29 Matti Sirén 0
22.09.201918:11
9
9

The Aaltos oli Suomesta lähtöisin mutta muusiikkiura oli lähinnä Skandinaviassa ja USA:ssa.  Tunsin sisarusten vanhemman siskon Kaarinan ajalta jolloin asuin Kungsörissä keski-Ruotsissa. Eva Maria kirjoitti paljon lauluja joista voi mainita mm. Vanja, sankari Siperiasta.  Itse yhtyeen jäseniä en koskaan tavannut. 

Yrjö Kalmanlehto 

Kommentit (0)

Vastauksesi