12 sisaruksen bändi

12 sisaruksen bändi

Talent USA Kausi 9 Jakso 2 The Willis Clan: 12 sisarusta. Klassinen kysymys. Miksi heitä on niin monta, uskonnollisia syitäkö? USAssa lapsiperheiden lapsilukumäärän jakauma tällä hetkellä tms.? Yksi lapsi (%), kaksi lasta (%) jne. - - Vaihteleeko USAssa enemmän tai vähemmän merkittävästi lapsiluku ruokakuntaa kohti osavaltioittain.

Vastaus

Suurperheen jäsenillä on musiikillista lahjakkuutta ja tanssitaitoa. He eivät halua korostaa uskonnollisuutta, mutta perheen vanhemmilla on ilmeinen kristillinen vakaumus. Isovanhemmat olivat baptisteja. Haastatteluissa Brenda ja Toby Willis eivät suoranaisesti mainitse uskontoa syynä hankkia näin monta lasta.

Yhdysvaltojen perhe-elämää ja kotitalouksia koskevia tilastoja on verkossa tutkittavissa moneltakin kantilta. Erään laskelman mukaan vuonna 2010 kaikista ruokakunnista (vajaa 79 miljoonaa) lapsettomia oli 43,6 miljoonaa, yhden lapsen perheitä 15,1 miljoonaa, kahden lapsen perheitä 12,9 miljoonaa ja kolmen tai useamman lapsen 7,1 miljoonaa. Prosenteissa 55% - 19% - 16% - 9%.

Lapsiluku vaihtelee osavaltioittain jonkin verran, mutta ei mitenkään dramaattisesti. Taulukko "Average number of people per family 2010" kertoo Utahin olevan tässä kärjessä keskiarvolla 3,56/perhe. Luku on siis perheen keskikoko. Vermontin 2,85 edustaa tilaston häntäpäätä. Utahin asukkaista yli 60 prosenttia on uskonnoltaan mormoneja ja syntyvyys alueella on Yhdysvaltojen korkeimpia.

Kommentit (0)

Vastauksesi