Tarkenna hakutulosta
Avainsanat:
Julkaistu:
Aineistotyyppi:
Katsottu
649
Vastaukset
2
Yle uutisoi (31.8.2015), että suuret ruokavalmistajat ottavat käyttöön jodioidun suolan sadoissa tuotteissaan. Uutisessa mainitaan Atria ja Saarioinen. Myös leipomot vaihtavat tavallisen suolan jodioituun suolaan. Yksittäisen yrityksen käyttämän suolan laatu selvinnee joko tuoteselosteesta tai yrityksestä.
7.12.2015 19:24Helsingin kaupunginkirjasto
THL:N uutisessa (2014) todetaan, että "Helpoiten jodin saantia voitaisiin parantaa lisäämällä sitä johonkin yleisesti käytettävään elintarvikkeeseen. Tanskassa asia on ratkaistu lisäämällä jodia leivässä käytettävään suolaan.” Tänä vuonna (2015) julkaistussa Valtion ravitsemusneuvottelukunnan (VRN) suosituksessa "kehotetaan suosimaan jodioitua suolaa sekä...3.12.2015 17:05Helsingin kaupunginkirjasto
Vastaukset (2)